Bel voor meer informatie: +32 3 280 15 91
Volg ons

Het allereerste medicatiejournaal is er!

Dinsdag 22 maart was het zover! Het allereerste Medicatiejournaal Up-To-Date is gelanceerd ! Naast enkele ‘good to knows’ kwamen de SGLT-2-inhibitoren aan bod in onze Medureportage. Afsluiten deden we met onze Medutalk met Anneleen Robberechts die toelichting gaf over medication review in België.

Read More

Meet the team!

Met drie apothekers zijn we het team achter Meduplace: Joke Opsomer, Silas Rydant en Anneleen Robberechts. Elk met onze eigen insteek bouwen we mee aan de praktijkgerichte kennis van apothekers […]

Read More

Meduplace gaat van start!

We proudly present: Meduplace, is thé place to be om op een praktijkgerichte manier up-to-date te blijven over medicatie! We bieden een brede waaier aan webinars, e-learnings en kennistesten aan. […]

Read More

Griep- & pneumokokken vaccinatie

Dit is een e-learning waarbij je de kennis rond griep en pneumokokken opfrist. We focussen op preventie, behandeling en detectie van de risicogroepen. Daarnaast gaan we dieper in op de sensibilisatie vanuit de apotheek.

Read More

Correct gebruik van opioïden

Meer leren over opioïden? Dat kan via deze hands on e-learning! De elearning bevat zowel een theoretisch luik, waar je onder andere je farmacologische kennis kan bijschaven als een praktisch luik voor in de apotheek en artsenpraktijk.

Read More

Humaan Papilloma Virus (HPV)

Humaan Papilloma Virus (HPV) is een familie van virussen die de huid en slijmvliezen infecteren. Een aantal van die virussen kan leiden tot baarmoederhalskanker. In deze e-learning leer je niet alleen over de achtergrond van HPV, maar krijg je praktische info over de vaccinatie, waarmee je zelf aan de slag kan ik de apotheek!

Read More

Medicatiejournaal

Via ons eigen uniek leerplatform bieden we elke twee maanden korte, praktijkgerichte video’s aan waarmee je op de hoogte blijft van nieuwe diensten, geneesmiddelen en de belangrijkste recente wetenschappelijke inzichten.

Read More